Missió

Tenim com a missió oferir a les persones que es connecten a Internet informacions relacionades amb la millora de l'estil de vida.  

Qualivida impulsa projectes enfocats a determinats col·lectius de la societat amb la voluntat d’assolir la millora de les seves potencialitats, gaudir del fet de viure i aprendre a conèixer com superar dificultats o mancances que dificulten el benestar.

Creiem en el treball col·laboratiu. L’utilització d’Internet com a mitjà de comunicació ens permet arribar a tothom de manera progressiva i a més a més ens aporta el gran benefici de poder comunicar-nos fàcilment sense haver de coincidir a una hora concreta en un espai físic concret. 
 

 

Si voleu contactar amb nosaltres,  o esteu interessats per obtenir mes informació, podeu enviar-nos un missatge a:

 info@qualivida.org

 

 

Fòrum per a persones que han superat un càncer. APUNTA'T !

Novetats / destacats

Dia Nacional Supervivent de Càncer

04 juny 2017

Es commemora cada any el 1er diumenge de Juny i segueix la linia de la 'National Cancer Survivors Day Foundation de EEUU'.

A ESPANYA hi ha 1.500.000 supervivents de càncer. Aquestes persones una vegada finalitzats els tractaments presenten diferents dificultats per reincorporar-se a la vida habitual, generant-se una serie de necessitats que cal donar a cóneixer a la societat. 

Dia Mundial del Melanoma

23 maig 2017

Mira per la teva pell !!!! 


 

DIA MUNDIAL ACTIVITAT FÍSICA

06 abril 2017

El proper 6 d'abril, es celebra el dia Mundial de l'Activitat Física, amb el lema "Persona Activa! Persona Feliç!".

Psicologia positiva en càncer?

13 mar 2017

La Psicologia Positiva és un enfocament psicològic que busca que la persona amb càncer redueixi i assimili el malestar emocional que pateix focalitzant-se en allò que funciona especialment bé a la seva vida, que funciona “positiva-ment”.

L’estrès afavoreix el càncer?

05 mar 2017

Podria ser que l'estrès laboral experimentat durant llargs períodes de temps afavoreixin l'aparició d'un càncer?
 

DIA MUNDIAL CONTRA EL CÀNCER DE MAMA

19 octubre 2016

"Mou-te, Menja sa, Medita i pren el Sol"